Hjælp til migræne

Hjælp til migræne kan du læse mere om her. Migræne er en meget ubehagelig lidelse at døje med. Den fører til kraftig hovedpine i den ene side af hovedet, ofte så kraftig at den ramte ikke kan gøre andet end at ligge i sin seng, mens det står på. Det kan derfor være en meget invaliderende sygdom at have, og patienter, der er hårdt ramt af migræne, kan føle, at det er migrænen, der styrer deres liv.

Hjælp til migræne med akupunktur

Heldigvis er der hjælp til migræne med akupunktur, som er meget effektivt. Jeg har haft en del klienter med disse symptomer på migræne eller hovedpine, hvor de oplevede stor forbedring efter få behandlingerne eller at migrænen/hovedpinen helt forsvandt. Det bedste resultat får du med 5 behandlinger hurtigt efter hinanden og derefter opfølgende behandlinger når det er nødvendigt. Herunder kan du se nogle udtagelser fra klienter.

Charlotte T.

“Fik hjælp til hyppig migræne, fik 5 behandlinger hos Akusus på godt 1 uge, og har nu været uden migræne i 1 mdr. – Jeg er begejstret.”

Marlene H.B.

“Efter 2 måneder med ugentlige migræneanfald i forbindelse med min graviditet, besøgte jeg Akusus til akupunkturbehandling. Efter 5 behandlinger, har jeg stadig ikke haft et eneste migræneanfald her to måneder senere. Du er virkelig i gode hænder hos Susan og hun får min varmeste anbefaling.” 🙂

Per B.J.

Efter at have gået med hovedpine i 7 måneder, været igennem adskillige scanninger, hos neurologer, pille kur (garbentin) uden at det hjalp, kom jeg til Susan hos Akusus. Efter behandling hver dag i en uge, kunne jeg pludselig sove igennem, ingen hovedpine. Jeg kan VARMT anbefale Susan. Jeg kan kun sige tak for hjælpen. Hvilket resultat.”

Hvis du har spørgsmål eller vil book en tid, kan du ringe til mig på 61461919 eller tryk på BOOK .
Migræne artikel om hvordan akupunktur kan hjælpe

Forskellen på migræne og almindelig hovedpine

Det kan også være meget smertefuldt at have almindelig hovedpine. Det behøver dog ikke at være migræne. Noget af det, der kendetegner migræne er, at det kun rammer den ene side af hovedet. Mens hovedpine (og spændingshovedpine) kan ramme i begge sider, i for- og i baghovedet. Udover, at migræne giver meget ondt i hovedet, vil der som regel også være en overfølsomhed over for lys og lyde og kvalme eller opkastfornemmelser. Det gør, at mange med migræne ender med at ligge i et mørkt rum uden larm, indtil deres migræneanfald er gået over igen. En af de væsentligste forskelle på migræne og almindelig spændingshovedpine er, at din migræne bliver værre, når du bevæger dig, mens det ikke er tilfældet ved en almindelig hovedpine.

Derfor får du migræne

Forskerne ved faktisk ikke præcis, hvad det er, der gør, at du får lidelsen. De ved, at blodårerne i den side af hjernen, hvor du får ondt, bliver udvidet, og at der løber mere blod igennem dem under anfaldet. Men hvad der præcis sætter gang i anfaldet, har forskerne endnu ikke fået klarlagt.

alternativ behandling

Nogle migrænikere har gode erfaring med hjælp til migræne, med alternativ behandling. En af de former for alternativ behandling, som mange har særligt gode erfaringer med, er akupunktur. Der får du stukket nåle ind i kroppen på bestemte områder, som kan være med til at lindre smerterne eller gøre, at du ikke får lige så mange migræneanfald eller at din migræne helt forsvinder. For dem, hvor akupunktur virker, starter de typisk med at få flere behandlinger hver uge og trapper så ned, så de til sidst får en behandling hver måned. Nogle slipper helt af med deres migræne på grund af akupunkturen, andre oplever, at de får færre og mindre smertefulde anfald.

Gode husråd mod migræne

Når det kommer til at forhindre eller undgå migræneanfald, er det vigtigste, at du sørger for at spise sundt, dyrke motion sove ordentligt hver nat og leve et liv uden for meget stress. Der findes dog også en række husråd, der måske, måske ikke, virker mod migræne. Det er også muligt, at de virker for nogle og ikke for andre. Det er for eksempel:
  • Træk vejret gennem munden, når det er koldt – hvis du trækker vejret gennem næsen, kan det give sinusmigræne.
  • Sørg for at have godt lys i dit hjem og på din arbejdsplads – flimrende lys kan give migræne.
  • Hav en plan B, hvis du bliver ramt af et migræneanfald – det er stressende, hvis du først, når du har fået migræne, skal til at finde ud af, hvem der skal hente dine børn. Sørg for at have nogen i dit liv, der er parat til at træde til, når det sker. Det kan spare dig for meget stress.
  • Tænk positivt – nogle migrænikere føler, at det er migrænen, der styrer deres liv. Det kan også være en kilde til stress, der igen kan føre til migræne.
Anmeldelse om migræne
Ring nu