Cupping

CUPPING MASSAGE ER MEGET VELEGNET TIL:

  • Lokale muskelspændinger.
  • Smidiggørelse af gammelt arvæv.
  • Ryg og nakke spændinger.
  • Bindevævslidelser, som f.eks. appelsinhud (cellulitis)
  • Stagnationslidelser og ophobning af giftstoffer i vævet.
  • Spændte lår og lægmuskler.

Hvordan virker cupping.

Cupping øger blodgennemstrømningen i bindevæv, led, muskler og indre organers bindevæv.
Frigiver affaldsstoffer fra bindevæv og øger derved udrensning.
Bringer blod og varme til et berørt organ og eller område.
Løsner dybt i muskulaturen og meget hurtigere end med traditionel massage alene.

Man kan få røde mærker som fortager sig i løbet af 2-10 dage. Disse røde mærker opstår hovedsageligt fordi der dannes et undertryk i vævet. Det er ikke spor farligt hverken for musklerne, huden eller blodårerne. Ved de første behandlinger kan der opstå ømhed, som ved enhver anden massage.

Cupping massage er fantastisk til at øge vores blodgennemstrømning i vores bindevæv. De mere eller mindre fastsiddende affaldsstoffer løsnes fra vævet af et effektivt sug, trækkes over i de udrensende blodkar og cirkulerer til udrensningsorganerne. Bindevævet genvinder da sin naturlige tilstand og spændinger eller smerter opløses.

Cupping massage er en virkelig dyb form for massage med sugekop. Det er en meget effektiv behandlingsform som ofte løsner spændinger og affaldsstoffer hurtigere end traditionel massage har mulighed for.

Hvordan foregår en behandling.

Cupping massage bliver tilpasset efter dit behov. Sugekoppen sættes på huden. Et delvis vakuum skabes i sugekoppen ved at der suges lidt luft ind i den. Det får det underliggende væv til at trække sig en smule op i koppen så jeg kan stryge/bevæge sugekoppen over musklerne i alle retninger og derved arbejde med, at løsne spændinger. Derefter sætter jeg koppen fast på huden hvor man har ondt eller spændinger og de sidder fra 5 min til 15 min.

Hvor almindelig massage trykker musklerne og vævet sammen, virker Cupping massage helt modsat ved at suge og udvide bindevævet, så blodcirkulationen stimuleres.
På samme måde som med almindelig massage, kan du regne med, at det kan “gøre lidt ondt på en god måde”, men følelsen vil typisk være ren nydelse.

I og med der bliver løsenet op for affaldsstoffer og disse cirkulere rundt i kroppen indtil de bliver udskilt kan man opleve almindelige udrensnings symptomer såsom svimmelhed, træthed og hovedpine. Det skal ses som et tegn på, at kroppen arbejder – husk derfor at drikke masser af vand i dagene efter behandlingen.

Cellulitis

En aktiv livsstil og sund kost kan gøre en stor forskel når det handler om at slippe af med cellulite og det er derfor enormt vigtigt at du er bevidst om de ting du indtager, da din krop reagerer efter det. Du kan komme en lang vej med daglig motion og omlagte faste kostregler, men det er en langvarig og krævende proces som mange mennesker hopper fra efter en kort periode, hvis de ikke ser resultater med det samme. Sugekops massagen er derfor et ideelt produkt at kombinere med fx et fitness program, da det giver dig nogle synlige resultater efter kort tid, der virker som motivation til at fuldføre dine mål.

Efter et par behandlinger vil bindevævet løsne mere og mere op og det vil ikke længere føles ubehageligt at massere på de ramte områder. Du bør ikke lade dig skræmme hvis det gør lidt ond i starten, da det kun er et tegn på at behandlingen virker. Det er som man siger, at “man må lide for skønheden”.

Cupping terapi er blevet fundet i gamle optegnelser som går 3500 år tilbage og det bruges stadig i dag af mange alternativ behandlere.

Ring nu