Behandlingsformer

Her kan du læse mere om de forskellige behandlingsformer jeg tilbyder.

Akupunktur

cupping

AcuNova

Gua Sha

Moxa

Hvordan kan Akusus hjælpe dig af med dine smerter?

Akusus har til mål at afhjælpe alle former for smerter i kroppen. Det kan være alt fra hovedpine/migræne, led- og muskelsmerter, ondt i skulderen, rygproblemer, smerter ved graviditet, knæskader, barnløshed og meget mere. Smerter er ikke altid nødvendigvis kun fysiske – de kan også være psykiske, hvilket også kan afhjælpes med alternativ behandling. Akupunktur har vist sig at være yderst behjælpelig når det blandt andet kommer til angst, ADHD, ordblindhed, hukommelse, astma, depression og frygt/forbier.

Uanset hvilke smerter du oplever, er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre, om jeg ved brug af akupunktur eller andre behandlingsformer kan hjælpe dig af med smerterne.

Ordet ”smerter” kan betyde mange ting. Det kan betyde fysiske smerter ved eksempelvis en hælsporer, arbejdsskade, løbeskade, smerter efter en operation, soleksem, overbelastning, slidgigt og lignende. Det kan dog også betyde psykiske smerter, såsom overvægt/vægttab, barnløshed, angst, hjælp til rygestop, sorg, dårlige vaner, allergi og lignende personlige gener i dagligdagen.

Hvorfor vælge Akusus som din behandler?

I klinikken tilbydes akupunktur, moxa, Gua Sha, AcoNova og cupping – også kaldet sugekopsmassage. Alle behandlingsformerne har forskellige formål, og jeg bruger derfor altid den helt rette behandling til dit problem.

Det er ikke alle smerter, der kan og skal behandles med medicin. Jeg er registreret alternativ behandler (RAB), hvilket betyder, at dine smerter bliver behandlet uden brug af medicin. Det er altså en naturlig og bæredygtig behandlingsform, som gavner din krop og dit sind.

Jeg har hjulpet mange mennesker af med deres smerter. Ingen fortjener at leve et liv med smerter. Vil du læse lidt af mine kunders behandlinger, kan du klikke her.

Mit mål er at du får en hverdag uden smerter, og derfor har jeg en lang række uddannelser i rygsækken. Jeg kender personligt selv til at have kroniske smerter, som jeg i sin tid fik behandlet gennem akupunktur, hvilket har været grunden til, at jeg fik lyst til at hjælpe andre som stod i samme situation. Har du lyst til at læse mere om virksomheden, min historier og mine uddannelser, kan du læse mere her.

Hos Akusus kan du få tilskud fra Sygeforsikring Danmark, samt få dækket dine udgifter, hvis du eksempelvis har en sundhedsforsikring på din arbejdsplads. Du kan læse mere om priserne for mine behandlinger her.

Ring nu