Anbefalinger fra mine klienter

Jeg vil gerne give Susan en flot anbefaling. Efter blot en behandling med cupping og akupunktur kunne jeg for første gang vågne og ikke mærke ubehag fra mine skuldre. Jeg vil derfor anbefale alle og enhver, som har oplevet længevarende smerte, gener eller anden form for ubehag, til at tage en snak med Susan Søndergaard fra Akusus. Hun er jordnær, lytter til dine problemer, og så går hun utroligt meget op i at afprøve forskellige metoder for at se hvad der virker bedst for dig. Jeg glæder mig til at fortsætte min behandling og leve som jeg plejede før min langvarige skadespause.
DANIEL NISSEN LAURITSEN

Kan varmt anbefale Susan fra Akusus, hun har virkelig hjulpet mig ift. svedeture i forbindelse med overgangsalderen. Jeg fik 5 behandlinger i 5 dage i træk. Havde efterfølgende ingen svedeture i et par måneder, har efterfølgende fået 2 behandlinger med 6 ugers mellemrum for at holde virkningen ved lige. Hilsen Anette Funch

ANETTE FUNCH

Har været hos Susan sidste år tre gange, og fik hjælp til mine lændesmerter, og der er ingen smerter. Jeg kan på det varmeste anbefale Susan.
PIA PEDERSEN

Min pige på 7 år havde problemer med at gå/løbe på hendes højre fod, hun havde især ondt i hendes trædepude/hæl. Vi opsøgte Susan og efter 2 behandlinger med nåle kunne hun både gå og løbe igen, til stor fornøjelse for os som forældre. Susan var virkelig god til at snakke med vores pige om hvad der skulle ske igennem behandling og dette gav vores pige utrolig ro og tillid til Susan.

Min mand har også fået behandlinger med nåle. Han har haft store problemer med hans læg, der tit gik i krampe og var meget spændt op efter bare 1 km løb. Han har været igennem 4-5 behandlinger på 1 uge og det blev herefter bedre. Han for kun behandlinger hver anden måned i dag og kan nemt løbe 20 km om ugen uden problemer. Susan er altid imødekommende og i godt humør, så jeg vil gerne anbefale Susan på min families vegne.

TINA BARSLUND KJÆRSGAARD

Susan er en utrolig kompetent behandler og et helt igennem varmt menneske. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger og har sendt flere familie/venner i hendes dygtige hænder, med gode resultater.
LONNI LA COUR

Alting! Susan formår at skabe et afslappet og trygt miljø, hvor hendes dedikation til akupunktur stråler igennem. Hendes fantastiske natur og forståelse for patientens grænser resulterer i, at selv det stædigste rad (undertegnede) betror sig til processen. Jeg havde problemer med overanstrengelser i min lægmuskel og skinneben, hvor 2 behandlinger løsnede op for muskulaturen og tillod mig at vende tilbage til løbetræningen.
MIKE SØNDERGAARD

Jeg anbefaler varm AKUSUS akupunktur. Susan er super dygtig, meget professionel og lyttende. Hun sætter sig grundigt ind i enhver problemstilling – store som små, og har allerede hjulpet mig og min familie med flere forskellige skavanker. Det er ikke sidste gang hun sætter nåle i mig.

ANETTE TJÆRBY

Varmeste anbefalinger!! Susan har effektivt hjulpet mig med at aflaste smerter i knæet i forbindelse med et springerknæ, som jeg har døjet meget med. Før Susans behandling har jeg afprøvet adskillige andre behandlingsmetoder, men alle uden held. Er så glad for at jeg sagde ja til at prøve akupunktur hos Akusus i sin tid!

BASTIAN SCHMIDT

Jeg fik behandling hos Akusus for en forstrækning i maven, som jeg fik til fitness. Efter kun 1 behandling med Moxa forsvandt alle mine smerter. FANTASTISK og de bedste anbefalinger herfra.

BIRGIT MARIA GOLDMAN

Jeg opsøgte Susan, da jeg har slidgigt i ryggen, hvilket giver smerter og muskelspændinger. Det er nu et år siden og jeg har fået behandlinger jævnligt – slidgigt forsvinder ikke, men med Susans hjælp kan jeg holde generne nede. I dag har jeg nået et niveau, hvor jeg ikke længere behøver regelmæssig behandling. Jeg kommer når behovet opstår, så får jeg nogle behandlinger og kan så igen have en god periode. Jeg kan på det varmeste anbefale Susan ….fik jeg sagt, at jeg ikke vil tøve et sekund med at få hende til at se på andre ting, hvis der skulle blive behov for det.

MARIANNE OKSBJERRE

Jeg har fået behandlinger ved Akusus for vedvarende smerter i foden. Susan har været meget god til at lytte og finde årsagen. Fjerne smerten. Jeg giver Susan mine varmeste anbefalinger og tak for en fantastisk behandling.

HELLE GJØSKE PETERSEN

Susan er utrolig engageret og kan kun give de bedste anbefalinger
HELENE GAARDSTED KRISTIANSEN

Jeg har de varmeste anbefalinger til Susan Akusus. Jeg er blevet hjulpet med svedeture (overgangsalder) og jeg havde i et par år døjet med en løbe skade i højre fod, den fik Susan også væk. Jeg kan løbe igen flere gange i ugen. Så rigtig varm anbefaling herfra.
LOTTE BRIX

Ring nu