Ondt i ryggen

Ondt i ryggen

Den hyppigste årsag til langvarige smerter i lænden og omkring rygsøjlen er spændinger i de inderste muskler omkring skelettet. Disse muskler skaber den stående stilling. Muskelspændingerne giver skævhed eller rotationer i ryg, skulder og bækkenparti. Der kan også være mekaniske forstyrrelser, som kommer efter skader eller flere års spændinger i disse muskler.

Smerterne kan også komme af slidgigt, specielt hvis man er over 40 år. Man kan vælge at tage smertestillende medicin, som desværre ikke kan opbygge skaderne i ryggen eller gå til fysioterapi for at gøre ryggen stærkere, men som tager flere måneder. Når jeg behandler slidgigt eller smerter i lænden med akupunktur, vil jeg have at du får en bedring allerede efter 1-2 uger.

Smerter eller slidgigt i rygsøjlen er en af de lidelser, jeg har behandlet rigtig mange patienter med. Sygeforsikring Danmark giver tilskud til behandling eller hvis du har en sundhedsforsikring gennem dit arbejde.

Herunder kan du læse nogle anmeldelser fra mine klienter.

“Jeg opsøgte Susan, da jeg har slidgigt i ryggen, hvilket giver smerter og muskelspændinger. Det er nu et år siden og jeg har fået behandlinger jævnligt – slidgigt forsvinder ikke, men med Susans hjælp kan jeg holde det nede. Idag har jeg nået et niveau, hvor jeg ikke længerer behøver regelmæssig behandling men kommer når behovet opstår. Jeg kan på det varmeste anbefale Susan. Marianne.”

“Jeg har været hos Susan sidste år tre gange og fik hjælp til mine lændesmerter og der er ingen smerter mere. Jeg kan på det varmeste anbefale Susan. Pia. “

Hvis du har spørgsmål eller vil book en tid, kan du ringe til mig på 61461919 eller tryk på BOOK .

Artikel om lændesmerter

Kropsholdningen er vigtig

De vigtigste informationer for lænd og bækkenparti kommer fra fodsålen. Forkert fodtøj forstyrrer disse oplysninger og der er især tale om svangstøtte og bådformet fodtøj, der får foden til at rulle. Foden skal rotere vægten fra ydersiden af hælen til storetåen ved gang, det stimulerer svangen og holder denne oppe. Celler i huden, især midt på rygsøjlen og under fod, giver hjernen de helt korrekte oplysninger om hvilke grader vore led står i. Det indre øre oplyser om hovedet placering i forhold til kroppen. Øjets stilling i øjenhulen, informerer hjernen om hvad der er lodret. Hvis oplysningerne fra øje, indre øre, hud, fodsål og muskler er korrekte og uforstyrret af bidfunktionen samt at hjernen kan integrere dem optimalt, har man en kropsholdning lige efter bogen, så er det sjældent at man har ondt i ryggen.

Behandlingen ved Herning i Midtjylland hos Akusus 

Akupunktur kan geninstallerer de oprindelige programmer og fjerne det, der forstyrrer programmeringen. Akupunktur er en manipulation af den informationsstrøm, der konstant går til hjernen. Virkningen er specifik ud fra valg af de rigtige punkter og ikke kraften i en nål. En lille nål det rigtige sted, kan udføre mere end at lægge 3 cm under foden. Det kræver at man får sendt de rigtige informationer til det rette sted i hjernen så kan den udføre den rette ordre til ryggens muskulatur. Det har en rygpatient behov for.

Hos akusus i Gjellerup v. Herning i Midtjylland behandler jeg for ondt i ryggen og det kan være alle former for rygsmerter, gigtsmerter, lændesmerter og iskias problemer. For det meste vil det kræve 5 behandlinger den første uge og derefter trapper man ned. Nogle vil opleve stor forbedring og behøver ikke flere behandlinger og andre skal have flere opfølgende behandlinger. Jeg sætter nålene som der genetablerer muligheden for at føre næring til led, muskler og sener, via den samme informationsstrøm i et akupunkturpunkt for dit led, som hjernen giver, når der tilføres næring til led. Så begynder din krop at helbrede sig selv og det er helt naturligt og uden bivirkninger. Det er Akupunktur.

Øvelser for rygsmerter

Det er ofte kramper i de små, skrå muskler i ryggen, der giver akutte rygsmerter. Kramperne vedligeholder de akutte rygsmerter og låser din ryg. Jeg vil anbefaler dig disse ​fem strækøvelser:

  • ​I denne øvelse skal du ned på alle fire, så du støtter på dine knæ og albuer/underarme. Rund ryggen så meget du kan. Hold stillingen i et par sekunder. Svaj derefter ryggen, så meget du kan. Hold også denne stilling i et par sekunder. Gentag øvelsen fire-fem gange.
  • Læg dig på ryggen og træk dine knæ op mod maven. Brug armene til at fastholde benene i positionen i et par sekunder. Stræk derefter benene langsomt ud og lad dem støtte mod gulvet. Gentag øvelsen et par gange.
  • Begynd denne øvelse med at sidde på knæene. Før derefter langsomt kroppen frem og ned mod gulvet. Lad hovedet hvile mod underlaget og rund ryggen. Du må selv vælge, om dine arme skal placeres bagud eller fremad. Gentag øvelsen fire-fem gange.
  • Til denne øvelse skal du bruge en stol. Sæt dig på kanten og bøj dig forover. Før hænderne gennem benene og forsøg at få fat på stolebenene. Hold stillingen et par sekunder og ret dig derefter op. Gentag øvelsen et par gange.
  • Sæt dig på en stol med fødderne placeret på gulvet. Placer den ene albue på modsatte knæ. Skub albuen ud over knæet, så du får strakt de skrå rygmuskler ud. Gentag med den modsatte albue og knæ. Giv hver side fem omgange.​
Artikel om lændesmerter

Læs mere om mine ydelser her på akusus.dk

Læs artikel om mig i Herning Folkeblad her

Læs mere om mine ydelser her på akusus.dk eller læs artikel om mig i Herning Folkeblad her

Ring nu