Ondt i ben og fødder

Har du smerter i ben eller fødder.

Når jeg behandler smerter i ben eller fødder med akupunktur, vil jeg have at du får en bedring allerede efter 1-2 uger. Smerter eller hævede ben og fødder er nogle af de lidelser, jeg har behandlet rigtig mange patienter med. Det kan være alle former for smerter, ødemer (hævede ben), nervebetændelse, uro i ben, hælspore, nedsunken forfod, muskelsmerter, kramper i ben  og trætte ben. For det meste vil det kræve et par behandlinger den første uge og derefter trapper man ned. Nogle vil opleve stor forbedring og behøver ikke flere behandlinger og andre skal have flere opfølgende behandlinger. Sygeforsikring Danmark giver tilskud til behandling eller hvis du har en sundhedsforsikring gennem dit arbejde.

Hvad siger mine klienter. 

” Min pige på 7 år havde problemer med at gå/løbe på hendes højre fod, hun havde især ondt i hendes trædepude/hæl. Vi opsøgte Susan og efter 2 behandlinger med nåle kunne hun både gå og løbe igen, til stor fornøjelse for os som forældre. Min mand har også fået behandlinger med nåle. Han har haft store problemer med hans læg, der tit gik i krampe og var meget spændt op efter bare 1 km løb. Han har været igennem 4-5 behandlinger på 1 uge og det blev herefter bedre. Susan er altid imødekommende og i godt humør, så jeg vil gerne anbefale Susans behandlinger på min families vegne. TINA BARSLUND KJÆRSGAARD”

“Jeg har fået behandlinger ved Akusus for vedvarende smerter i foden. Susan har været meget god til at lytte og finde årsagen. Fjerne smerten. Jeg giver Susan mine varmeste anbefalinger og tak for en fantastisk behandling. HELLE GJØSKE PETERSEN”

Hvis du har spørgsmål eller vil book en tid, kan du ringe til mig på 61461919 eller tryk på BOOK .

Ondt i ben og fødder

Dårlig blodcirkulation

Har du nedsat eller dårlig blodcirkulation kan du let få urolige ben eller opleve smerter i ben og fødder. Et andet almindeligt symptom på dårlig blodcirkulation er hævelse af ankler, lægge eller fødder og tendens til kolde fødder og eventuelt hænder. Der kan være flere forskellige årsager til at man får nedsat blodcirkulation og dermed smerter i benene. Typisk forekommer det hos personer som har meget stillesiddende arbejde, ofte tager på lange flyrejser, ældre mennesker, rygere, gravide og folk der lider af overvægt/fedme.

Øvelser til smerter i ben og fødder

Der findes forskellige løsninger på problemet; både ting du selv kan gøre samt behandlinger der kan forbedre situationen. Noget der kan hjælpe på smerter i benene eller urolige ben ved dårlig blodcirkulation, er at lave hyppige venepumpeøvelser. Disse laver du ved skiftevis at strække og flexe fødderne når du sidder på en stol eller ligger på ryggen med . På den måde får du øget blodtilførslen til fødderne samt motioneret musklerne i fødder og lægge. Et andet godt råd er at få El- akupunktur, som sender elektroimpulser op igennem benene via fødderne. Din blodcirkulation forbedres og smerter i benene, hævelser og følelsen af urolige ben reduceres.

Rastløse ben

Rastløse eller urolige ben er rent faktisk en sygdom, som ofte bliver overset, da der ikke er så mange læger der kender til den. Denne lidelse giver patienten en uimodståelig trang til at bevæge benene samtidig med en sovende, prikkende eller krampende fornemmelse og smerter i benene. Folk med urolige ben har ofte svært ved at få en god nattesøvn, da lidelsen lader til at være værst om aftenen og i nattetimerne når personen er i hvile. Der er forskellige bud på løsninger på dette problem, f.eks. livsstilsændringer, tilskud af jern og diverse vitaminer og øget fysisk aktivitet. Akupunktur er meget effektivt og kan hjælpe dig med de ubehagelige smerter i benene.

Åreforkalkning

Smerter i benene og urolige ben kan i nogle tilfælde skyldes åreforkalkning. Denne tilstand findes især hos folk med højt kolesterol, sukkersyge, højt blodtryk og hos rygere. Åreforkalkning opstår når kolesterol og arvæv gradvist gør blodårerne smallere, hvilket gør det sværere for blodet at løbe frit igennem. Dette kan føre til alvorlige tilstande, så enhver mistanke om at man har begyndende åreforkalkning, skal undersøges af en læge.

Ømme muskler

Er du lige begyndt at løbetræne eller f.eks. styrketræne, så kan du let få muskelømhed, urolige ben og smerter i benene og andre muskelgrupper. Selv hvis du er erfaren sportsudøver kan der opstå ubehag fra tid til anden, hvis du en dag har overanstrengt dig eller dine muskler har været trætte. Sørg for at du får rigelig restitutionstid og vent med at træne igen til dine smerter i ben og fødder er forsvundet, så du undgår at få skader. Akupunktur og cupping massage vil være en effektiv behandling til ømme muskler.

Vitaminmangel

D-vitaminmangel kan være skyld i dine smerter i benene. Typiske symptomer på at man har mangel på D-vitamin er: træthed og ømhed i muskler (specielt i læg, lår og skuldre), krampetendenser i fødder og arme, prikkende og snurrende fornemmelser i fødder og hænder, en følelse af at have urolige ben samt besvær med og smerter i benene når man går på trapper og skal rejse sig fra en stol. D-vitaminmangel er meget hyppigt især om vinteren, da vi ofte ikke får nok sollys i denne periode. Sollys er vores primære kilde til D-vitamin hvor kosten er den sekundære.

Akupunktur metoden 

Akupunktur kan geninstallerer de oprindelige programmer og fjerne det, der forstyrrer programmeringen. Akupunktur er en manipulation af den informationsstrøm, der konstant går til hjernen. Virkningen er specifik ud fra valg af de rigtige punkter og ikke kraften i en nål. En lille nål det rigtige sted, kan udføre mere end at lægge 3 cm under foden. Det kræver at man får sendt de rigtige informationer til det rette sted i hjernen, så kan den udføre den rette ordre til ben og føddernes muskulatur. Det har en smertepatient behov for. Jeg sætter nålene som der genetablerer muligheden for at føre næring til led, muskler og sener. Så begynder din krop at helbrede sig selv og det er helt naturligt og uden bivirkninger. Det er Akupunktur.

Artikel om ondt i ben og fødder

Læs mere om mine ydelser her på akusus.dk

Læs artikel om mig i Herning Folkeblad her

Læs mere om mine ydelser her på akusus.dk eller læs artikel om mig i Herning Folkeblad her

Ring nu