Master Akupunktør

Jeg blev uddannet Yogalærer i 2013 ved Dansk Yoga, som er den længste Yogauddannelse i Danmark . Jeg har haft eget Yoga studio (yogasus) hvor jeg underviste 120 mennesker hver uge i 4 år. Sammenlagt har jeg således opbygget et bredt kendskab til menneske kroppen og hvilke øvelser der er gode til forskellige lidelser.

Jeg blev desværre selv ramt at kroniske smerter og måtte lukke mit Yoga Studie. Efter søgen på helbredelse fandt jeg til sidst en vej, hvor jeg fandt smertelindring, nemlig Akupunktur!

Det er baggrunden for at jeg valgte at uddanne mig til Master Akupunktør på BOEL Akupunktur Universitetet i Aulum, både i Traditionel Kinesisk Akupunktur (TCM) og i Boel Moderne Akupunktur (BMA) AcuNova. Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) det vil sige at jeg har en sundhedsfaglig uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære på sygeplejerske niveau. Det giver dig en sikkerhed i at fagligheden er i top, da jeg skal videreuddanner mig løbende for at opretholde min RAB.

Jeg er således blevet akupunktør i Herning og driver min klinik fra mit hjem i Gjellerup. På baggrund af min sundhedsfaglige uddannelse, får du også vedledning i kost og øvelser til dine symptomer og dermed opnår du den bedste behandling.

Jeg ønsker oprigtigt at hjælpe dig af med dine smerter, akupunktur er helt naturligt og uden bivirkninger.

Nedenfor kan du se mine eksamensbeviser, samt det pensum jeg har været igennem for, at tilegne mig mit erfarings niveau.

Om Susan Søndergaard

Eksamensbeviser

Ring nu