NADA behandling

NADA BEHANDLING

NADA behandling består af 5 nåle i hvert øre. Nålene er sterile engangsnåle, som altid kasseres efter en behandling. Nålene sidder i øret i 45 minutter. For at opnå fuld effekt bør brugeren sidde eller ligge stille og slappe af imens. Der bør ikke indtages kaffe, cola eller andre opstemmende midler, da disse modvirker effekten. Nålene vil løsne sig under behandlingen og enkelte kan falde ud. Behandlingen er generelt smertefri, men som regel kan der mærkes et lille stik, som straks forsvinder igen. Enkelte punkter i øret kan føles ømme, hvilket som regel er et tegn på effektiv behandling.

HVORDAN FØLES NADA?

De fleste vil føle sig afslappede under behandlingen og nogle falder i søvn. Andre mærker varme, kulde eller snurren i øret eller i dele af kroppen, hvilket er en normal reaktion. Effekten af akupunkturen er som regel mindst 24 timer. Det betyder, at man fint kan få behandling om formiddagen selvom man har søvnproblemer. Det er også muligt at få NADA-kugler i ørerne, der kan sidde i flere dage og som virker særlig godt ift. søvn, angst og trang.

NADA ER EN NONVERBARL PROCES:

Det betyder ikke, at der ikke må tales i forbindelse med NADA, men effekten er størst hvis samtale begrænses. NADA kan i sig selv gøre en forskel. I nogle tilfælde vil du ligge sammen med andre under behandlingen, men hos mig behandler jeg kun 1 person ad gangen. Der er også mulighed for at sidde op.

NADA-PUNKTERNE:

Sympatikus, der giver sindsro

Shen Men, der øger ens tålmodighed

Nyrepunktet, der giver visdom

Lungepunktet, der giver mod

Leverpunktet, der giver accept

Alle punkterne påvirker enten fysiske eller psykiske funktioner i kroppen.

HVORDAN VIRKER NADA:

NADA er en gammel kinesisk akupunkturform, der i PAS bruges som abstinensdæmpende og beroligende behandling. NADA åbner op for, at brugeren kan mærke sin krop, samtidig med, at der reguleres på forskellige planer både fysisk og psykisk.

NADA stimulerer belønningssystemet. Ved akupunktur udløses endorfiner i kroppen og samtidig påvirkes en række transmitterstoffer. Dette kan forklare akupunkturens virkning på abstinenser og stoftrang, samt den afslappende og psykisk stabiliserende effekt.

NADA-nålene sættes i fem særlige punkter i øret, der kommunikerer ud til kroppen via blod og nervetråde. NADA punkternes primære funktion er at styrke og afbalancere krop og psyke.

NADA tilfører ikke noget til kroppen, men hjælper kroppen til selv at reetablere sig og skabe balance. Når NADA virker, er det fordi, man har en bestemt ubalance i kroppen – en ubalance forårsaget af fx rusmidler.

NADA akupunktur rummer en beroligende og afstressende virkning samt en styrkende funktion. Akupunktur skaber kontakt til følelser og er velegnet som supplement til terapeutisk behandling.

HYPPIGHED OG VARIGHED:

NADA-akupunktur virker bedst ved regelmæssig behandling. Brugeren vil som regel opleve større grad af harmoni. Det anbefales, at man i den første periode (14 dage til tre uger) modtager to-tre behandlinger ugentligt. Derefter kan der trappes ned.

Generelt er der ingen begrænsninger på NADA-behandlingen, da den ikke kan overdoseres, og man kan ikke blive afhængig af NADA.

En behandling varer som udgangspunkt i 45 minutter. Længere tids behandling øger ikke umiddelbart resultatet nævneværdigt.

Psykoaktive stoffer og større doser af psykofarmaka nedsætter akupunkturens virkning, hvorfor NADA særligt anbefales i perioden under og efter, at man nedsætter eller stopper sit indtag af rusmidler.

Hvis du har spørgsmål eller vil book en tid, kan du ringe til mig på 61461919 eller tryk på BOOK .

Nada behandling
Øreakupunktur er en gammel kinesisk akupunkturform, der i PAS bruges som abstinensdæmpende og beroligende behandling. Det åbner op for, at brugeren kan mærke sin krop, samtidig med, at der reguleres på forskellige planer både fysisk og psykisk.

Akupunktur metoden 

Akupunktur kan geninstallerer de oprindelige programmer og fjerne det, der forstyrrer programmeringen. Akupunktur er en manipulation af den informationsstrøm, der konstant går til hjernen. Virkningen er specifik ud fra valg af de rigtige punkter og ikke kraften i en nål. En lille nål det rigtige sted, kan udføre mere end at lægge 3 cm under foden. Det kræver at man får sendt de rigtige informationer til det rette sted i hjernen, så kan den udføre den rette ordre til det ramte område. Det har en patient behov for. Jeg sætter nålene som der genetablerer muligheden for at føre næring til det ramte område. Så begynder din krop at helbrede sig selv og det er helt naturligt og uden bivirkninger. Det er Akupunktur.

Artikler af Susan Søndergaard

Læs mere om mine ydelser her på akusus.dk

Læs artikel om mig i Herning Folkeblad her

Ring nu