Hjælp til overgangsalderen

Overgangsalderen

Her kan du læse mere om, hvordan du får hjælp til overgangsalderen med hedeture og nattesved. Det vil rammer 80% af alle kvinder og er således de mest almindelige symptomer på overgangsalderen. Under en hedetur kan du forvente at føle en pludselig og kraftig varmefornemmelse på din overkrop og i ansigtet. Dette kan være ledsaget af sved og rødme af huden. Det forstyrrer din nattesøvn når du gang på gang vågner op badet i sved.

Det fører til træthed og mindre energi. Når dit liv i forvejen er ” lidt for” travlt, kan overgangsalderen tappe dig for yderligere energi. Pga. de svingende hormoner vil du mærke humørsvingninger og det kan påvirke dig og dine omgivelser. Resultaterne af det hele kan fører til depression eller nedtrykthed og derfor er det vigtig at passe på dit selv og hente hjælp til overgangsalderen.

Behandling hos Akusus ved Herning i Midtjylland

Heldigvis kan akupunktur være en stor hjælp til overgangsalderen og til dit problem. Jeg har haft en del klienter med disse symptomer på hedeture, hvor de oplevede stor forbedring efter få behandlingerne eller at hedeturene helt forsvandt. Akupunktur mod hedeture hjælper dig af med varmen i kroppen, så du undgår at få svedeture, din søvn bliver bedre og dit humør vender tilbage. Det bedste resultat får du med 5 behandlinger hurtigt efter hinanden og derefter opfølgende behandlinger når det er nødvendigt.

Herunder kan du se nogle udtagelser fra klienter.

“Jeg har de varmeste anbefalinger til Susan Akusus. Jeg er blevet hjulpet med svedeture (overgangsalder) og jeg havde i et par år døjet med en løbe skade i højre fod, den fik Susan også væk. og jeg kan løbe igen flere gange i ugen. så rigtig varm anbefaling herfra. Lotte Brix”

“Kan varmt anbefale Susan fra Akusus, hun har virkelig hjulpet mig i fht. svedeture i forbindelse med overgangsalderen. Jeg fik 5 behandlinger i 5 dage i træk. Havde efterfølgende ingen svedeture i et par måneder, har efterfølgende fået 2 behandlinger med 6 ugers mellemrum for at holde virkningen ved lige. Hilsen Anette Funch “

Hvis du har spørgsmål eller vil book en tid, kan du ringe til mig på 61461919 eller tryk på BOOK .

Artikel om hedeture

Peri-menopausen

Peri-menopausen er årene frem til din sidste menstruation. I disse år begynder æggestokkene at løbe tør for æg. Det betyder, at ægløsningerne ændrer sig, og det giver uregelmæssige menstruationer. Der kan både komme lette og kraftige blødninger. Du kan også begynde at opleve de første symptomer på overgangsalder. Det skyldes, at kroppen stopper med at producere kønshormonet progesteron. Progesterons opgave har hidtil været at stabilisere slimhinden i livmoderen, så den kan modtage et befrugtet æg. Når kroppen ikke længere producerer progesteron, begynder produktionen af østrogen – det andet kvindelige kønshormon – at svinge for til sidst at ophøre. Bortset fra uregelmæssige blødninger, mærker kvinden ikke noget til, at hun ikke længere producerer progesteron. Hun kan til gengæld opleve symptomer på grund af svingningerne i- og sidenhen ophøret af østrogenproduktion, f.eks. hedeture. Peri-menopause kan vare fra fire til seks år før menopausen indtræder.

Menopausen (overgangsalderen)

Menopausen er tidspunktet omkring den sidste menstruation. Overgangsalderen er årene før og efter, hvor mange oplever symptomer på den svingende hormonproduktion. Du ved først med sikkerhed, at du er gået fra peri-menopausen til menopausen, når du ikke har haft din menstruation i et helt år. Den gennemsnitlige overgangsalder for danske kvinder er 51 år, men den kan allerede begynde, når du er 45 år, eller først når du er 55 år. Begge dele er normalt.

Post-menopausen

Post-menopausen er tiden efter overgangsalderen. Når man tænker over det, kan den periode vare op til en tredjedel af dit liv. Med andre ord er overgangsalderen bestemt ikke enden på noget… undtagen prævention og tamponer 😉

Hedeture overgangsalderen
Ring nu