Hjælp til allergi

Har du allergi?

Mangler du hjælp til allergi symptomer, kan jeg hjælpe dig med akupunktur. Det bedste resultat opnås ved at få 1 behandling hver uge i 4 uger. Det kræver kun 2 nåle i hvert øre og 1 nål i panden. Akupunktur kan bruges forebyggende mod allergi, så jeg kan sagtens behandle dig i sæsonen eller senere på året med gode resultater. Ved hjælp af få nåle aktiveres kroppens egne selvhelbredende kræfter. Du vil opleve, at dit immunforsvar styrkes, du har færre symptomer og du føler øget overskud og velvære. Målet er, at dit immunforsvar får kræfter og overskud til igen at kunne reagere normalt.

Fjern årsagen til allergi med akupunktur.

Desværre er de antihistaminer du kan få på apoteket, kun til at symptombehandle med, de fjerner ikke årsagen til din allergi. Akupunktur fokuserer derimod på at fjerne årsagen til allergien, så du kan blive fri for genen en gang for alle.  Nogle vil opleve stor forbedring og behøver ikke flere behandlinger og andre skal have flere opfølgende behandlinger. Sygeforsikring Danmark giver tilskud til behandling eller hvis du har en sundhedsforsikring gennem dit arbejde.

Hvad siger mine klienter. 

“Vi har fået og får akupunktur behandling for pollenallergi hos Akusus. 1 voksen + 2 børn. Det er minimalt hvad vi i dag tager af antihistaminer, det har helt klart afhjulpet størstedelen af vores allergi. Kan varmt anbefale Susan. EMIL FIELDER”

“Hos Akusus fik jeg en åben og professionel behandling. Susan er god til at spore sig ind til problem og løse det. I årrække havde jeg haft problem med pollen allergi. Det var svært at få dagen til at hænge sammen. Jeg var ofte sygemeldt fra arbejde. Efter allerede 2-3 behandlinger, kan jeg mærket en kæmpe forskel. Nu farvel til piller, næsespray og øjnedrop. Fantastisk at opleve hvad nåle kan gøre. Havde slet ikke troet på det!!! MAI HUYNH” 

Hvis du har spørgsmål eller vil book en tid, kan du ringe til mig på 61461919 eller tryk på BOOK .

Allergi

Hvorfor får jeg allergi?

Allergi opstår, fordi der sker en overreaktion i kroppens immunforsvar. Kroppen danner antistoffer mod normalt uskadelige stoffer og du oplever derfor, at kroppens slimhinder bliver mere følsomme. Når foråret begynder, træer og buske springer ud, alt bliver lysegrønt, så mærker du de første tegne på allergi. Det kan være nyse anfald, klør og irritation i øjne. Du bliver måske lysfølsom, øjnene løber i vand og næsen stopper til. Allergien kan blive så kraftig, at du bliver varm, utilpas og få feber. Heraf kommer navnet høfeber.

Er jeg allergisk overfor pollen?

Din høfeber kan skyldes allergi overfor f.eks. pollen. Når pollen frigives fra træer, buske og græs og kommer i kontakt med dine slimhinder. Der starter en overreaktion, hvor kroppen prøver at bekæmpe dem med at producere histamin, som udløser de kendte allergisymptomer.

Hvordan er sæsonen for pollen?

I starten af foråret kommer pollen fra hassel efterfuldt af birk. I løbet af sommeren er det græs, mens det i sensommeren er bynke. Allergien kan også udvikle sig til astma, så det er væsentligt at gøre noget ved det. Høfeber kan også udløses af dyrehår, støvmider, svampesporer og bestemte fødevarer.

Hjælp til allergi med akupunktur metoden 

Akupunktur kan være en hjælp til allergi, da den kan geninstallerer de oprindelige programmer og fjerne det, der forstyrrer programmeringen. Akupunktur er en manipulation af den informationsstrøm, der konstant går til hjernen. Virkningen er specifik ud fra valg af de rigtige punkter og ikke kraften i en nål. En lille nål det rigtige sted, kan udføre mere end at lægge 3 cm under foden. Det kræver at man får sendt de rigtige informationer til det rette sted i hjernen, så kan den udføre den rette ordre til det ramte område. Det har en allergipatient behov for. Jeg sætter nålene som der genetablerer muligheden for at føre næring til det allergiske område. Så begynder din krop at helbrede sig selv og det er helt naturligt og uden bivirkninger. Det er Akupunktur.

Allergi

Læs mere om mine ydelser her på akusus.dk

Læs artikel om mig i Herning Folkeblad her

Ring nu